четвер, 3 червня 2021 р.

Дистанційне навчання для бібліотекарів

 З 24 по 31 травня 2021 року науково-методичним відділом Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки проведено заняття онлайн-школи професійної майстерності «Бібліо-профі».

Заняття школи відбувалися в онлайн-форматі, в закритій групі соціальної мережі Facebook і складалися з 8 модулів. До кожної теми занять готувалися консультації, презентації та відбувалося спілкування в прямому етері провідних спеціалістів Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки.

Бібліотекарі Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради також долучилися до навчань та отримали сертифікати. Тож щиро вітаємо наших працівників Пилипчик Валентину (бібліотекаря бібліотеки-філії с.Зарудче), Хвесик Наталію (бібліотекаря бібліотеки-філії с.Лахвичі), Черевко Людмилу (бібліотекаря бібліотеки-філії с.Лобна), Швайко Альону (бібліотекаря бібліотеки-філії с.Залізниця) та бажаємо Вам щоб знання, отримані під час цього навчання, знайшли своє практичне застосування у бібліотечній діяльності нашої громади.


                                                                      
  


 




 


 


 



 







  



 





Немає коментарів:

Дописати коментар