пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

БІБЛІО-ЦІКАВИНКА: 10 топ місць для читання

 




Одним з достоїнств книг є те, що їх можна читати практично скрізь. Немає сумнівів, що у кожного знайдеться своє улюблене місце для читання. Наприклад, шведські вчені дослідили поведінку та звички книголюбів у своїй країні та назвали найкращі на їх думку місця для читання: перше — ліжко (14%), друге — транспорт, третє — за столом (вдома, у кав’ярні чи на роботі). А блог Миколаївської ОУНБ “Книжковий контент” склав свій топ-рейтинг найкращих місць для читання:

1. На підвіконні. Влітку біля розкритого вікна, коли огортає аромат квітів і трав ... Або взимку на м'якому підвіконні, коли за вікном лютує хуртовина. Обидва варіанти хороші.

2.Біля каміна. Це вже класика! З кішкою на колінах або собачкою, що грається поруч.

3.У кав’ярні. Ця ідея нас гріє. Вранці в кав’ярні, коли людей мало, можна годинами сидіти біля вікна, читати і пити каву.

4.У парку. Заспокоює і утихомирює. Близько до медитації ...

5.У ліжку. Провести вихідний з книгою, не вилазячи з ліжка - хороший варіант!

 6.У громадському транспорті. Це знають багато! У пробках набагато краще читати, ніж дратуватися і нервувати, плюс - економія часу.

7.На березі моря чи біля басейну.

8.Під деревом. Це схоже на пікнік, поруч дзвенить струмок ... Єднання з природою і книгою одночасно!

9.У книжковому магазині. Гріх не скористатися ситуацією! Гарні ті магазини, де це заохочується! Там стоять м'які диванчики, що схиляють саме до такого дозвілля. Найголовніше, не забудьте купити книгу після прочитання .

10. У бібліотеці. Ну, вона для того й існує! А яке ваше улюблене місце для читання?

 

Немає коментарів:

Дописати коментар