вівторок, 21 січня 2020 р.

Презентація книги П. Г . Бущика «Вистояли і перемогли»


17.01.2020р. Публічна бібліотека Любешівської селищної ради провела презентацію книги відомого краєзнавця, історика Петра Григоровича Бущика «Вистояли і перемогли». В новій книзі у науково- популярних історико-краєзнавчих нарисах читач знайде спогади учасників і свідків подій, на які таким багатим у 20 столітті було Волинське Полісся. Ця книга – велика дослідницька праця автора, яка створена на основі архівних джерел, спогадів про ті буремні часи. У цілому це розповідь про наших земляків, які не задумуючись віддавали на вівтар Перемоги своє життя.
         В книзі відведено місце і сучасним героям, які знову відстоюють свою державність і цілісність, виборюючи її кров’ю. У бойових діях  на Сході України беруть участь тисячі українців. У кривавих боях народжуються нові Герої, які вже сьогодні творять історію своїми вчинками, віддаючи своє життя за вільну, єдину, незалежну Україну.
        В обговоренні книги взяли участь голова Любешівської селищної ради О.І.Кух-керівник проекту «Вистояли  і перемогли», голова районної ради П.Н.Нагорний ,голова Волинської регіональної організації «Опозиційна платформа «За життя» О.П.Чикида, , діти та внуки ветеранів війни  Завидовська В.Р., Баранова Т.І., Андрушкевич В. М., Климчук В.І., Клубук Т.О., благочинний УПЦ отець Анатолій Шкара. Від імені молодого покоління виступила учениця 10 В класу, екскурсовод музею Бойової слави Любешівського ліцею Матюк Аліна.    На завершення заходу виступив автор книги П. Г. Бущик.


















Немає коментарів:

Дописати коментар