четвер, 2 січня 2020 р.

Бібліотека вдячна: Дарувальники 2019

Дарування книг у бібліотеку - це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Дарунки книг у бібліотеку - це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Публічна бібліотека Любешівської селищної ради щиро вдячна за книги, отримані в дар бібліотеці від її постійних користувачів, книголюбів: Редько Світлані Павлівні, Мінєєвій Тетяні Леонідівні, Бущуку Миколі Васильовичу, Бущику Петру Григоровичу, Ланевич Валентині Михайлівні, Клубуку Олександру Григоровичу, Крат Любові Антонівні, Понікаревич Тетяні Степанівні, Рибачук-Прач Галині Іванівні, Петяку Владиславу Олександровичу.
Хочеться окремо висловити слова подяки Літвинчук Оксані Степанівні, Бай Марії Юріївні, Ковальчук Наталії Василівні та Хвесик Катерині (учениці 5-го класу ЗЗСО "Любешівський ліцей") за підтримку в створенні лялькового театру та подаровані іграшки для вистав.
Особлива вдячність Мінєєвій Тетяні Леонідівні за допомогу в оформленні бібліотеки для дітей.
Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і працівників бібліотеки. Адже, сам факт надходження подарунків у бібліотеку - це показних престижу бібліотеки, її місце у суспільному житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар