четвер, 28 листопада 2019 р.

"Люблю своє Полісся"


       27 листопада 2019 року Публічна бібліотека Любешівської селищної ради провела презентацію книги місцевого поета-прозаїка О.Клубука «Люблю своє Полісся».
     До книги увійшли перші проби пера автора, починаючи  з 2016 року. Зміст - тематику майже всіх своїх творів Олександр Григорович присвятив чудовій Волинській землі. Якщо проаналізувати його доробки, то все таки незаперечним лідером є саме  Матінка-природа. У творах вона описується так, що читаючи, ніби відчуваєш це на дотик.
  Привітали автора з виходом його першої книги місцеві поети Ф.Смокович та  Т.Баранова, наші  любешівські краєзнавці П.Бущик,  П.Кравчук, священик о.Григорій, шанувальник творчості Олександра Григоровича  - В.Труш.
     Оплесками присутні в залі зустріли виступ автора та його дружини Тетяни, яка є його найпершою радницею та досить серйозним критиком, до якого,  можливо не відразу, але все-таки прислухається чоловік.
     Під час презентації у виконанні вокального гурту «Калинонька» та працівників центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради прозвучали пісні про наш поліський край, про його красу, яку так гарно описує О. Клубук  у свої творах.
Фото: редакція газети "Нове життя".











































Немає коментарів:

Дописати коментар